Foto vroeger 2017

In deze rubriek plaatsten we voorheen maandelijks een foto. We willen dit in het vervolg alleen nog maar doen  als we nieuwe foto’s ontvangen, waarvan we nog niet alle info hebben. Heeft U zelf nog oude foto’s die een link met Roggel hebben, laat het ons dan weten, dan komen we ze graag kopiëren en plaatsen ze eventueel als U dat wil op deze site met de vraag aan de lezers wie er nog meer informatie heeft. Als u de mogelijkheid heeft kunt u ze ook zelf scannen (liefst 300 dpi of hoger, maar we zijn ook met minder grote bestanden blij) en ze als bijlage mailen naar ons. Voor e-mailadressen zie hier.

Ook willen we u er nog op attenderen dat vaak mooie en uitgebreide reacties op onze vragen komen en dat u dit altijd bij de betreffende foto kunt teruglezen. Kijk maar eens op:

www.heemkunderoggel.nl/foto-vroeger-december-2016

www.heemkunderoggel.nl/foto-vroeger-november-2016
www.heemkunderoggel.nl/foto-vroeger-oktober-2016
www.heemkunderoggel.nl/kalenderfoto-december-2016

 

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven