Roggels Blaadje

In deze nieuwe rubriek  (te vinden in het hoofdmenu) gaan we een keuze uit uitgaven van “Het Roggels Blaadje” publiceren.
“Het Roggels Blaadje” werd oorspronkelijk uitgegeven door de Gemeente Roggel.
De eerste uitgave dateert van 30 juni 1951. Dit zal ook de eerst uitgave zijn die we gaan publiceren.
We starten hiermee januari 2017 en zullen maandelijks een uitgave toevoegen.

De uitgaven zullen gepubliceerd worden als PDF bestand. Deze bestanden zijn zo algemeen dat ze op vrijwel iedere PC, Tablet of Smartphone geopend kunnen worden. Mocht dit op uw pc niet het geval zijn, ga dan hier naar toe , haal de vinkjes weg bij “optionele aanbiedingen” en klik op “nu installeren”.
Voor smartphone en tablet kunt u diverse apps installeren die het lezen en bekijken van pdf’s mogelijk maken.

Veel plezier (en misschien nog herkenning en herinnering) bij het lezen van de oude uitgaven!

Kalender 2021