“Foto vroeger” van David Janssen

Van David Janssen uit Berlicum ontvingen we de bovenstaande foto en onderstaand bericht  met het verzoek om die te plaatsen. Hij hoopt op deze manier meer te weten te komen over de personen op deze foto. Het betreft het  huis op de Kerkveldweg 3 dat na de familie Janssen heel lang bewoond is geweest door de familie Joosten.
Wie kan hem helpen?

 

“Hierbij een foto van mijn familie Janssen. Zij woonde aan de Kerkveldweg 3. Mijn opa links op de foto was Joannes (Jan) Janssen (Radio Janssen), naast hem mijn oma, Maria Anna Hubertina (Mia) Janssen-Steegmans. De overige personen ken ik helaas niet. De foto moet zijn genomen voor 1958 want in dat jaar is Joannes Janssen overleden”.

Als David Janssen (en ons)  nog iets kunt vertellen over de personen op de foto of over de zaak Radio Janssen” van destijds, gebruik dan ons info formulier of stuur een e-mail. Wij zijn heel blij met alle nieuwe informatie.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven