Foto’s van vroeger

In deze rubriek publiceren wij foto’s die wij in onze eigen archieven hebben, of die wij van u doorgestuurd krijgen, waarvan niet of niet geheel bekend is wie of wat er op de foto te zien is. Dit in de hoop om meer informatie te krijgen over de achtergrond van de foto, zoals wanneer deze gemaakt is en met welke reden.

Kunt u ons meer vertellen over de foto’s in deze rubriek of die wij op onze kalender hebben gepubliceerd? Gebruik dan dit formulier om ons deze informatie toe te sturen. Uiteraard hoeft u enkel de velden in te vullen waar u iets over weet, de overige velden mogen leeg blijven.

Natuurlijk mag u uw reactie ook per post sturen. U kunt uw brief sturen naar:
Heemkundevereniging Roggel
p/a Kleine Laak 2
6088CT Roggel

Wij danken u bij voorbaat voor uw bijdrage! Uw bijdrage wordt gescreend alvorens deze op de site gepubliceerd wordt.

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven