Foto inzenden

  Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe informatie en foto's. Heeft u nog leuke (oude) foto's die betrekking hebben op Roggel of inwoners van Roggel. Wij ontvangen ze graag! Door middel van onderstaand formulier kunt u ons de ingescande foto met eventueel uw verhaal/namen toesturen.

  Bent u nog niet zo handig met de computer maar heeft u wel mooie foto's of verhalen voor ons? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden. Telefoonnummers vindt u op deze site onder het kopje "Vereniging" - "Bestuur".

  De met * gemerkte items zijn verplicht.

  Naam*
  Woonplaats
  Email*
  Uw verhaal zover als mogelijk (jaartal, namen, herinneringen.)
  Foto uploaden (max. 2Mb)

  Kalender

  Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

  We zijn altijd op zoek

  Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

  Lid worden

  Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
  Scroll naar boven