Rabo Clubsupport

Als lid van Rabobank mag je  ook dit jaar tijdens de Rabo ClubSupport Campagne weer stemmen op je favoriete clubs. Je kunt als je lid bent van de RABObank je stem uitbrengen van 4 t/m 26 september

Ook wij doen dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport!

Dit jaar kun je stemmen op 3 clubs. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! 
Stemmen kan via inloggen op de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Hiervoor is er geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport.

Als je inlogt vind je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’.

Hopelijk mogen we ook dit jaar weer op één van jullie stemmen rekenen.

Bij voorbaat hartelijk dank.

 

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven