Wij zijn verhuisd !

A.s. zondag bij de opening van La Rochelle 2.0 kunt u ook een kijkje nemen in ons nieuwe verenigingslokaal in La Rochelle.

Na 35 jaar in de kelder op de Schippersstraat te hebben gebivakkeerd, hebben we nu een plek gevonden in de heemkundezaal in La Rochelle.

Stap a.s. zondag eens bij La Rochelle  binnen en bekijk daar onze nieuwe stek, die we al helemaal “Roggels” ingericht hebben.

We vertonen er  filmpjes  over de ontwikkeling van de Leimskoel en oude filmpjes over KVW, Carnaval e.d.

Ook is daar dan al onze nieuw Heemkundekalender 2024 te koop.

Wij hopen u a.s. zondag tussen 14.00 u 3n 18.00 u.  bij de feestelijke en muzikale opening van La Rochelle 2.0  te zien !

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven