Kalenderfoto september 2018

Foto uit 1968 bij gelegenheid van de bruiloft van Fien Vaes en Tjeu Heijnen.
Vooraan knielend Nel Simons en vervolgens v.l.n.r.: Fien Vaes, Bertha Houben, Tjeu Heijnen en Mat Scheres.

Getrouwd in 1968 dus dit jaar 50 jaar getrouwd.
(correctie, moet 1960 zijn, dat is dus al weer heel wat jaartjes meer dan 50)

Overige opmerkingen, herinneringen en anekdotes:

Heeft u nog opmerkingen aanvullende info of andere oude foto’s, dan horen wij dat graag van u via mail, telefoon of ons contactformulier.

Deel bericht:

Kalender 2021