Kalenderfoto februari 2018

Schoolverlaters Meester Jan Muisschool 1978.
De laatste jaren kregen we vaker het verzoek om op de kalender ook eens een foto van wat recentere datum op de kalender te plaatsen. We hopen door middel van deze klassenfoto van de schoolverlaters van de Jan Muisschool uit 1978 aan deze wens te voldoen.
Personen op de foto v.l.n.r.:
1e rij: Peter Geuyen, Johnnie Peeters, André van Roij, Hans Hendrix, Stan Mertens, Eric Klompen,     Harrie Cauven.
2e rij: Goof Salimans, Leon Kiggen, Marlie Derks, Brigitte Extra, Nanny Gijsen, Toos Janssen, Jacqueline Moors, Anja Beenders, Marcelle Schijns, Susanne Kampen, Martin Verkoulen,  Fenke Meijer.|
3e rij: Pieter Heijnen, Martin Manders, Peter Vullers, Hennie van Roij, Phil Simons, Cor van Vugt,         John van Hoef, Erwin Ooyman en meester Jo van Roij.

Overige opmerkingen, herinneringen en anekdotes:

Heeft u nog opmerkingen aanvullende info of andere oude foto’s, dan horen wij dat graag van u via mail, telefoon of ons contactformulier.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven