Foto vroeger oktober 2015

 

 

foto vroeger okt2015

Omschrijving van de foto:

Man en vrouw voor huis.

Wie staan op de foto:

Een voor ons onbekende man en vrouw (echtpaar?)

Waar is de foto gemaakt:

Ook de boerderij is bij ons niet bekend

Deze foto hebben we ontvangen via Jan Verkennis uit Heibloem.
Hij had ze op zijn beurt ontvangen van Toke Verdonschot van de Heide, vandaar dat de kans groot is, dat we deze foto toch ergens in Roggel-Heibloem moeten plaatsen. Wie kan ons helpen?

 

Wij zijn sinds enkele jaren bezig om ons fotoarchief te digitaliseren en zijn inmiddels zover gekomen dat alle foto’s uit ons oude archief zijn gedigitaliseerd. We zijn daarom op zoek naar nieuw materiaal. Het kan niet anders of er moeten nog vele oude foto’s, negatieven of dia’s zijn, die interessant zijn voor ons. Het maakt niet uit of het familiekiekjes of professionele foto’s zijn. Misschien zijn de zelf gemaakte foto’s nog interessanter. Het maakt ook niet uit wat erop staat. Alles is welkom. Het maakt ook niet uit of de foto’s zijn ingeplakt in een album of zijn ingelijst. We komen graag met onze scanner bij U thuis om ze in te scannen en van U de bijbehorende info te vernemen. Heeft U nog iets voor ons? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden via telefoon of mail.  Misschien hebben we dan ook nog wel interessante foto’s uit ons archief voor U.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven