Foto vroeger november 2015

fotovroeger november2015
Omschrijving van de foto:

dienstplichtig militair. Aan het uniform te zien moet het voor de oorlog zijn geweest. Waarschijnlijk in de dertiger jaren, maar nog iets eerder is ook mogelijk.

Wie staan op de foto:

Naam is niet bekend. Zouden we graag van u vernemen.

Waar is de foto gemaakt:

In Harderwijk waar deze persoon gelegerd was

Wanneer en waarom is deze foto gemaakt:

Dienstplichtigen konden ter herinnering aan hun diensttijd een foto laten maken

Overige opmerkingen:

Bij het archiveren komen wij vaak prachtige foto’s tegen die in het verleden door (oud) Roggelnaren ter beschikking zijn gesteld. Soms echter ontbreken de essentiële gegevens die we graag van de foto zouden weten zoals plaatsts, tijdstip namen van personen e.d. Via plaatsing op onze site hopen wij via u meer info te krijgen. Weet u dus meer van de foto die hierboven is geplaatst, laat het ons dan s.v.p. weten. Maakt niet uit of het herkenning van personen betreft, jaartallen, gebeurtenissen, anekdotes info over bebouwing of werkwijze. Alle info is welkom. Kunt u ons helpen, geef dat dan door middels het formulier, of benader één van onze leden.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven