Foto vroeger maart 2016

01820

Na de foto met de leiding van het KVW 1962 nu een foto van een deelnemende kindergroep uit dat jaar.
Beide foto`s zijn afkomstig van Ed Vliegen die destijds als kapelaan  mede het KVW heeft opgezet.

Wie staan op de foto:

De deelnemers op deze foto zijn nu allemaal zestig plussers. Ze beelden een groep muzikanten uit.
Als we het goed hebben zien we links een zeker Vullers, Coenen en Timmermans. Wie kan er nog meer benoemen? Klik hier voor een genummerde vergroting.

 1. —————— 2..—————— 3. .—————- 4.—————–
5.—————— 6.—————— 7.—————— 8.—————–
9.—————— 10.—————— 11. John Vullers 12. Frits Coenen ?
3.—————— 14. —————– 15.—————- 16 ? Timmermans
7.——————

Van Gerard Manders ontvingen we de volgende reactie:
2 lijkt mij Wim Backes.
Woonde destijds op de Molenweg.
Familie Backes is naar Haelen verhuisd waar de vader een woon-en interieurwinkel startte/had.
De heer Backes is nog (als timmerman) knecht geweest bij “oos Pap”. Sjaak Manders.
Wim is in 2014 overleden.

Van Tjeu Vestjens uit Kessel de volgende reactie:
Ik denk dat nr 12 Jan Coenen is, woonde destijds naast Bakker Stemkens. Nr 15 Michel Dirkx zoon van “Piete Bert”. Nr 16 Jan Timmermans, zijn ouders hadden vroeger een friteskraam voor het huis staan als ik mij goed herinner. En nr 2 lijkt mij inderdaad Wim Backus.

Hartelijk dank hiervoor.

Overige opmerkingen:

Bij het archiveren komen wij vaak prachtige foto’s tegen die in het verleden door (oud) Roggelnaren ter beschikking zijn gesteld. Soms echter ontbreken er essentiële gegevens die we graag van de foto zouden weten, zoals plaats, tijdstip namen van personen e.d. Via plaatsing op onze site hopen wij via u meer info te krijgen. Weet u dus meer van de foto die hierboven is geplaatst, laat het ons dan s.v.p. weten. Maakt niet uit of het herkenning van personen betreft, jaartallen, gebeurtenissen, anekdotes info over bebouwing of werkwijze. Alle info is welkom. Kunt u ons helpen, geef dat dan door middels het formulier, benader één van onze leden via telefoon of mail, ons. Ook reageren via Facebook kan.  Heeft U zelf nog oude foto’s die een link met Roggel hebben, laat het ons dan weten, dan komen we ze graag kopiëren. Als u de mogelijkheid heeft kunt u ze ook zelf uploaden via foto uploaden.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven