Foto vroeger februari 2016

foto vroeger februari 2016
Omschrijving van de foto:

Komende maanden op verzoek van de aanwezigen op de contactavond met Ed Vliegen enkele foto’s uit die tijd. Vorige maand hadden we al de misdienaars uit de latere jaren 60. Nu eentje uit het kindervakantiewerk. Een foto met leidinggevenden uit 1964.

. Klik hier voor een genummerde weergave.

Wie staan op de foto:
1  Anny (?) Simons 7  ? 13  David ? (woonde bij Theunissen, Heyth.weg) 19  Lies van Lier(of zus?)
2  Thijs Maassen 8  Thijs Geenen 14  Gertie Maassen 20  Truus Vullers
3  ? 9  AnnieGorissen 15  Harrie Manders 21  Pieter Theelen
4  ? 10 16  Ed Vliegen 22  Ton Rutten
5  Will Gorissen 11 Gerard Hendriks 17  familie van hoofd Gezinszorg.Naam? 23  Idy Aerts
6 Peter Mennen 12  Hilda Joosten 18  Joris Houben 24  Wim van der Leeden

 

Lijst is bijgewerkt. Met dank aan  Annelies Smeets, Nicole de Wit, Harry Janssen, Cor Beenders en Hilda Vossen-Joosten  voor hun reacties. Wie kan voor ons nog de vraagtekens invullen?

 

Waar is de foto gemaakt:

Zo te zien is dit in het Meisjesjeugdhuis

 

Wanneer en waarom is deze foto gemaakt:

KVW 1964  feestavond leiding. Foto is gemaakt bij afsluiting van de KVW week.

Wie heeft de foto gemaakt?

 

Overige opmerkingen:

Deze fot0 is ook getoond op de contactavond van 28 januari met Ed Vliegen. Toen was er weinig tijd om bij de invulling van alle namen te blijven stilstaan. Daarom de publicatie hier. Graag reacties over verdere invulling. Zie hiervoor de mogelijkheden hieronder:

 

Bij het archiveren komen wij vaak prachtige foto’s tegen die in het verleden door (oud) Roggelnaren ter beschikking zijn gesteld. Soms echter ontbreken er essentiële gegevens die we graag van de foto zouden weten, zoals plaats, tijdstip namen van personen e.d. Via plaatsing op onze site hopen wij via u meer info te krijgen. Weet u dus meer van de foto die hierboven is geplaatst, laat het ons dan s.v.p. weten. Maakt niet uit of het herkenning van personen betreft, jaartallen, gebeurtenissen, anekdotes info over bebouwing of werkwijze. Alle info is welkom. Kunt u ons helpen, geef dat dan door middels het formulier, benader één van onze leden via telefoon of mail  ons.  Ook reageren via Facebook kan. Heeft U zelf nog oude foto’s die een link met Roggel hebben, laat het ons dan weten, dan komen we ze graag kopiëren. Als u de mogelijkheid heeft kunt u ze ook zelf uploaden via foto uploaden.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven