Foto vroeger maart 2015

 

 

fotovroeger03_2015

Omschrijving van de foto:

Man met paard en kar. Op de kar staat waarschijnlijk een zgn. “eierkist” waarin vroeger de eieren werden geleverd.  Let op de dakconstructie van het huis. Misschien dat dit U op een idee kan brengen. Ook de fiets met grote korfbak voorop is typisch

We ontvingen deze foto van Nic Delissen. Hij heeft de foto van Mien Metsemakers-Aben. De vrouw van Gielke Metsemakers. Mien Metsemakers heeft geen idee wie er op deze foto staat.

Misschien herkent u deze persoon of het huis op deze foto.

We zouden dit dan heel graag van u vernemen via het antwoordformulier of geef het even door aan een van onze (bestuurs)leden.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Via deze rubriek willen we niet alleen graag gegevens van foto’s achterhalen, maar zouden wij ook graag ons fotoarchief uitbreiden.
Heeft u nog oude foto’s, dan willen wij die heel graag kopieren en van uw info voorzien. Daarna slaan we ze op in ons digitaal fotoarchief. Uiteraard zijn we dan ook bereid om te kijken of er misschien nog interessante foto’s voor u in ons archief aanwezig zijn.  Op de site vindt u adressen, telefoonnummers en e-mailadressen om contact met ons op te nemen.

 

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven