Foto vroeger april 2015

01022
klik op de foto voor een vergroting
Omschrijving van de foto:

Groepsfoto van stel jonge vrouwen met geestelijke.

Deze prachtige  foto is zonder verdere gegevens in ons bezit. Het lijkt ons een professionele foto die door een beroepsfotograaf gemaakt is. Waarschijnlijk is het een retraite of iets dergelijks. De geestelijke die er bij staat is geen Roggelse priester, maar we gaan ervan uit dat zeker een gedeelte van deze vrouwen Roggelse vrouwen zijn. We zijn heel benieuwd of er iemand is die de herkomst van deze foto weet of personen op deze foto herkent. (door hier te klikken krijgt u een grote genummerde weergave)  We horen graag van U via het hieronder genoemde formulier of via één van onze leden.

 

Bij het archiveren komen wij vaak prachtige foto’s tegen die in het verleden door (oud) Roggelnaren ter beschikking zijn gesteld. Vaak zijn dit gekopieerde of gescande foto’s. Deze werden in het verleden allemaal netjes bewaard en van info voorzien.  Wij zijn sinds een jaar echter ook bezig om ons fotoarchief te digitaliseren en zijn inmiddels zover gekomen dat alle foto’s uit ons oude archief zijn gedigitaliseerd en dat we begonnen zijn aan het verwerken van de foto’s waar we nog geen of weinig info over hadden verzameld. Via plaatsing op onze site hopen wij via u meer info te krijgen. Weet u dus meer van de foto die hieronder is geplaatst, laat het ons dan s.v.p. weten. Maakt niet uit of het herkenning van personen betreft, jaartallen, gebeurtenissen, anekdotes info over bebouwing of werkwijze. Alle info is welkom. Kunt u ons helpen, geef dat dan door middels het formulier, of benader één van onze leden.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

 

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven