Foto vroeger januari 2016

voetbalteam misdienaars 1967

Omschrijving van de foto:

voetbalteam van misdienaars.

Een aantal personen zijn wel herkenbaar: Jan Salimans, Jo op het Broek, Peter Gijsen, Wim Bergs.
Maar als iemand ons alle personen kan noemen zijn we daar heel blijk mee. Reageren kan o.a. via ons contact formulier.

Deze foto is afkomstig van Ed Vliegen die in 1967, toen de foto is genomen,  kapelaan was in Roggel.
Ed Vliegen zal op donderdag 28 januari onze gast zijn op de contactavond van onze vereniging. Hij zal dan aan de hand van zijn foto’s vertellen over zijn tijd in Roggel. Zoals gewoonlijk is iedereen van harte welkom op deze avond. Aanvang 20.00 uur in de kelder van fysio Tullemans aan de Schipperstraat. (Zij ingang rechts). Toegang gratis.

Bij het archiveren komen wij vaak prachtige foto’s tegen die in het verleden door (oud) Roggelnaren ter beschikking zijn gesteld. Vaak zijn dit gekopieerde of gescande foto’s. Deze werden in het verleden allemaal netjes bewaard en van info voorzien.  Wij zijn sinds een jaar echter ook bezig om ons fotoarchief te digitaliseren en zijn inmiddels zover gekomen dat alle foto’s uit ons oude archief zijn gedigitaliseerd en dat we begonnen zijn aan het verwerken van de foto’s waar we nog geen of weinig info over hadden verzameld. Via plaatsing op onze site hopen wij via u meer info te krijgen.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

De heer Frits van Horne uit Haelen voegde aan bovenstaande foto nog de volgende info toe:

“Deze foto is genomen achter het huidige Trefcentrum Aldenghoor in Haelen. Destijds nog het domein van de paters van Mill-Hill.”

Henny van den Beuken gaf ons nog de volgende info:
“Staand 2e van links is Huub Salimans ( garage) en voor Jan Salimans staat Jan Timmermans.
Gehurkd; uiterst rechts ?? Janssen (mortel) en daarnaast Huub van Bogget”.

Van Harry Janssen ontvingen we de volgende reactie:
“Persoon onderste rij helemaal rechts is Jos Janssen. Van de Mortel.
Is een neef van mij”.

Jan Klompen gaf ons nog de volgende aanvulling:
2e van links boven Huub Salimans, helemaal rechts beneden gehurkt Jos Janssen en daarnaast Huub van Bogget. Helemaal links gehurkt Pieter Hobus”.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven