Presentatie over historie Roggelse cafés

Op donderdag 13 februari om 20.00 u.  zullen enkele  leden van de heemkundevereniging Roggel een presentatie verzorgen met als titel: historie van de Roggelse cafés.
Door middel van een PowerPoint presentatie worden meer dan 40 locaties getoond waar ooit een Roggels café(etje) lag of in enkele gevallen nog steeds ligt. Daarbij wordt  ook de geschiedenis van het desbetreffende pand dan verteld.
De presentatie zal plaatsvinden in het clublokaal  van de heemkundevereniging in de kelder van fysio Tullemans, Past.Schippersstraat 6 te Roggel. (Ingang trap achterzijde ).
Entree is gratis.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven