Kalenderfoto oktober 2021

Info bij kalender:
Zittend links:  onbekend, rechts Geel Vullers (Selesse Geel)
Staand: Tjeu Vullers,  …. Rijks?, Sjrake Vullers met accordeon, Jan Metsemakers, Tinus Emonts en Tjeu Geuijen (Gäörte Tjeu).

Deze prachtige foto is waarschijnlijk gemaakt op het Ophoven. We zien namelijk (waarschijnlijk) allemaal mensen uit deze buurt:

3 gebroeders Vullers (Selisse): Geel, Tjeu en Sjrake, Jan Metsemakers(slager) en Tjeu Geuijen ( Görte) woonden allemaal op het Ophoven. Emonts (Tinus) woonde in Neer en had verkering met één van de zussen Selisse: Lena.  Rest ons nog 2 personen.
De zittende persoon links onder: er zit wat beweging in zijn gezicht, waardoor hij moeilijker te herkennen is.
Als we uitgaan van buurtgenoten zou het iemand van Fikus (Coenen) kunnen zijn.
In de 2e van links boven wordt door menigeen iemand van Rijks herkend, maar dan is er geen connectie met de buurt. Ook is al eens Janssen (van de Baend) genoemd. Dan is de relatie met de buurt er wel. Er zijn ongetwijfeld mensen (van het Ophoven) die ons wat meer zekerheid over deze 2 personen kunnen geven. Laat s.v.p. iets van u horen als u denkt deze mensen te herkennen. Reageren kan natuurlijk altijd bij één van onze (bestuurs)leden of via mail: info@heemkunderoggel.nl of via onderstaand formulier.

  De met * gemerkte items zijn verplicht.

  Uw naam*
  Uw email*
  Onderwerp*
  Uw bericht

  Deel bericht:

  Kalender

  Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

  We zijn altijd op zoek

  Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

  Lid worden

  Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
  Scroll naar boven