Kalenderfoto juni 2023

Foto 1958/1959.

Drumband en Schutterij Sint Paulus op de Markt.
Links Pand Wagemans en op de achtergrond Café Vullers, thans Bekkers Marie.

We zien achter de schutterij waarschijnlijk  de dames van Melodia, want als we de foto uitvergroten zien we achter de schutten vaandeldrager Graad Bongers. Het betreft hier wellicht  een foto uit 1958 bij de opening van het nieuwe gemeentehuis. De Roggelse verenigingen defileerden toen voor burgemeester en gouverneur om zich te presenteren. Ze verzamelden zich daarna bij het gemeentehuis voor de officiële opening.
Schutterij St. Paulus is hier een nog jonge vereniging. Ze is opgericht in 1955.  Bij de drumband zien we o.a. Piet Gijsen ( van Wiekus) en Jac Ebus (van Sjeng).

 Bij de schutterij zien we o.a. Hein Nies, Tjeu Claessen, Nelis Boonen en Jac Joosten als commandant.  Herkent U er meer dan horen we dat graag. 

 

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven