Kalenderfoto december 2013

Klik hier om uw eigen herinneringen of aanvullingen te sturen.

 

12 december

Omschrijving van de foto:

Luchtfoto met uitzicht op Raadhuisstraat, Groenstraat, Klapvaren (met kerkhof), Burgemeester Mertensstraat en het nog onbebouwde Pasveld.

Deze foto is nog van vrij recente datum. Heeft U nog foto’s van Roggelse straten en buurten van oudere datum, dan zijn die natuurlijk erg welkom. Wij scannen ze dan in en U krijgt de originele foto weer terug. Stuur ons een e-mail of een belletje naar één van onze bestuursleden en dan maken we een afspraak.

Bent U in de gelegenheid om ze zelf in te (laten) scannen en ze naar ons  te uploaden, dan is dat uiteraard nog makkelijker.

Bij voorbaat dank.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven