Foto vroeger november 2016

foto_vroeger_nov_16

Uitstapje leden van de boerenleenbank in 1961.

Deze foto is gemaakt bij een uitstapje van de (bestuurs)leden en hun echtgenoten van de boerenleenbank in 1961.
Een aantal personen zijn duidelijk herkenbaar, maar we zouden het lijstje graag compleet hebben.
Klik hier voor een genummerde vergroting. We zijn blij met iedere reactie.  Zie hier beneden voor de manieren waarop u ons kunt bereiken.

1.Mevr. v.d. Boogaaart 2.W.vd Boogaart 3.Mevr. Beenders 4.Piër Fijten 5.past. Schippers
6.Mevr. Jaantje Fijten-v.d.Valk 7.P.Maessen 8. 9.Mevr. Bex 10.Cel Bex
11.Mevr.Sleutels 12.Mevr.Moors-
Mevissen
13. mevr. MienGubbels-Geris 14.Mevr.Mooren-Derks 15.H.Scheepers
16.Maria Ramaekers 17. 18.H.Mooren 19.P.Derks 20.J.Mennen
21.Mevr.Derks 22. Sjra Beenders 23.W.Vercoulen 24.Mevr.Verkoelen 25.H.Sleutels

 

Bij het archiveren komen wij vaak prachtige foto’s tegen die in het verleden door (oud) Roggelnaren ter beschikking zijn gesteld. Soms echter ontbreken er essentiële gegevens die we graag van de foto zouden weten, zoals plaats, tijdstip namen van personen e.d. Via plaatsing op onze site hopen wij via u meer info te krijgen. Weet u dus meer van de foto die hierboven is geplaatst, laat het ons dan s.v.p. weten. Maakt niet uit of het herkenning van personen betreft, jaartallen, gebeurtenissen, anekdotes info over bebouwing of werkwijze. Alle info is welkom. Kunt u ons helpen, geef dat dan door middels het formulier, benader één van onze leden via telefoon of mail, ons. Ook reageren via Facebook kan.  Heeft U zelf nog oude foto’s die een link met Roggel hebben, laat het ons dan weten, dan komen we ze graag kopiëren. Als u de mogelijkheid heeft kunt u ze ook zelf uploaden via foto uploaden.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

28-11-2016 Mede door de reactie van Mia en Marij Crompvoets hebben we een groot gedeelte van de namen kunnen achterhalen. Hartelijk dank daarvoor.
4-12-2016 Minus Fijten (Colombia) wist ook nog enkele namen. Bedankt. Nu  nr. 17 nog

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven