Foto vroeger augustus 2014

Bij het archiveren komen wij vaak prachtige foto’s tegen die in het verleden door (oud) Roggelnaren ter beschikking zijn gesteld. Vaak zijn dit gekopieerde of gescande foto’s. Deze werden in het verleden allemaal netjes bewaard en van info voorzien.  Wij zijn sinds een jaar echter ook bezig om ons fotoarchief te digitaliseren en zijn inmiddels zover gekomen dat alle foto’s uit ons oude archief zijn gedigitaliseerd en dat we begonnen zijn aan het verwerken van de foto’s waar we nog geen of weinig info over hadden verzameld. Via plaatsing op onze site hopen wij via u meer info te krijgen. Deze maand een foto die we ontvingen van Cor Kooiman en Jan Geenen met een speciale vraag erbij.

 

foto vroeger 08-2014

Omschrijving van de foto:

Een klassenfoto van klas 5 van de St. Josefschool uit het schooljaar 1960-1961.

Wie staan op de foto:
1 Wim Cillekens 10 Lei Peeters 19 Frits Coenen 28  ???????
2 Jan van de Schoor 11 Wim Fijten 20 Theo Verstappen 29 Har Vullers
3 Peter Caris 12 Theo Vullers 21 Wil Verstegen 30 Tjeu Versteegen
4 Jan Luiten 13 Har Janssen ? 22 Frits Gubbels 31 Gerard Bongers
5 Pieter Theelen 14 Mart Janssen ? 23 Engel Bergs 32 Piet Vestjens
6 Har Crins 15 Ben Voermans 24  Paul Cox 33 Jac Dirkx
7 Wim van Heur 16 Jo Frenken ? 25 Tjeu Bex 34 Cor Kooiman
8 …. Hendriks ? 17 Louis Joosten 26 Jac van Roy 35 Jan Geenen
9 Tjeu Geelen 18  ?????? 27 ????????? 36 Ben Gubbels

Cor Kooiman en Jan Geenen hebben ons gevraagd deze foto te plaatsen omdat ze een reünie willen organiseren voor deze groep.  Ze willen graag mede door deze publicatie in  het bezit komen van de (e-mail) adressen van deze personen en graag bevestiging en  aanvulling van de namen van de foto. Bent u één van deze personen neem dan contact op met Cor Kooiman, Baetserveldsingel 12 6088 HT Roggel tel. 0475 493081  mobiel 06 12953604 e-mail  corkooiman@msn.com

Via een schoolverlaterslijst van 1962 zijn ze in het bezit van de toenmalige gegevens. U kunt die inzien door hier te klikken.

Er stond ook al een tijdje geleden een foto van deze klas in deze rubriek. Klik hier om die te bekijken.

Helaas zijn er al een aantal personen overleden.

Staan er personen op die u kent: geef ze dan even een seintje dat er hier een bericht voor hun staat.
Bij voorbaat,

namens Cor Kooiman en Jan Geenen,

hartelijk dank.

 

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven