Nieuwjaarstreffen

A.s. Donderdag 10 januari om 20.00 u. houdt de Heemkundevereniging Roggel haar jaarlijkse Nieuwjaarstreffen.
Alle leden , maar ook iedereen die kennis wil maken met onze vereniging , nodigen we uit om op deze avond samen een toost uit te brengen op het nieuwe verenigingsjaar. We zullen op deze avond ook via een presentatie terugkijken naar de activiteiten die in 2018 hebben plaatsgevonden, zodat iedere geïnteresseerde zich een goed idee kan vormen wat de heemkundevereniging voor hem of haar kan betekenen.
Na de presentatie kan er onder het genot van een drankje en een hapje nog gezellig nagepraat worden.
Dit treffen vindt plaats in ons clublokaal “Rogus” . Dit is de kelder van Fysio Tullemans . Pastoor Schippersstraat 6 te Roggel . Ingang is buiten keldertrap achterzijde. (zijde van het Jozefhuis).

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven