Lezing over huisslacht 20 april in La Rochelle

Foto uit ons eigen archief: slager Jan Metsemakers en zoon Jos bij een huisslachting 1954.

Heemkundevereniging Roggel  heeft oud- slager Hub Lacroix uit Beek uitgenodigd voor een lezing over de huisslacht zoals die in de jaren vijftig en zestig in de vorige eeuw veel gebeurde.

Hierbij wordt ook een film over de huisslacht vertoond. De bezoekers worden in de pauze getrakteerd op een toepasselijk hapje.

Slager Lacroix maakt gebruik van een powerpoint presentatie, originele materialen en humor om het een en ander te verduidelijken.

De lezing vindt plaats op 20 april om 20.00 uur in gemeenschapshuis  La Rochelle en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven