Kalenderfoto maart 2024

Foto: Kegelclub senioren.

Personen v.l.n.r.:
Sjaak Mooren, Truus Coenen-Smeets, Wulm Deriks, Trui Simons-Baetsen, Jan Gubbels, Mevr.Niessen(schoonmoeder van kapper Fred Scheres),
Lies Rutten-Smeets en An Beijers(moeder van Bets Vullers).

Deze foto is gemaakt omstreeks 1990 (als iemand de exacte datum heeft horen we dat graag)
Ze waren lid van de kegelclub van de Roggelse Senioren vereniging (KBO Roggel vierde onlangs haar 60 jarig bestaansfeest).
Ze gingen iedere week kegelen bij de Beukelaer.
Bij de Beukelaer was ook een kegelclub competitief actief. Deze club bestaat al lang niet meer, maar we zouden graag van iemand (bijv. een oud lid) een korte beschrijving ontvangen waarin het reilen en zeilen van deze vereniging wordt beschreven en misschien zelfs een foto van de kegelaars uit die tijd. We zullen dit dan ook op deze site publiceren.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven