Kalenderfoto december 2014

Klik hier om uw eigen herinneringen of aanvullingen te sturen.

13 December 2014

Omschrijving van de foto:

Imkersbond Roggel.

Wie staan op de foto:

Personen op de foto v.l.n.r.:
1e rij: G. Linssen (Kelpen), J. Bergs en F. Peeters uit Roggel.
2e rij: P. Moonen Roggel(?), L. Hensels Roggel,  H.Gerards Leveroy, L. van de Beuken Heythuysen,  H. Pouls , H. Marcus, M. Verdonschot Roggel,  L. Verheyden Heibloem, T. Louwers Heibloem,  L. Coenen Haelen. Cuppens Kelpen en G. Hobus Roggel.

Waar is de foto gemaakt:

Foto genomen in de Beukelaer.

Wanneer en waarom is deze foto gemaakt:

Foto is uit 1976.

Wie heeft de foto gemaakt?

onbekend

Overige opmerkingen, herinneringen en anekdotes:

Van dhr. Frits van Horne ontvingen we de correctie : “Staande 3e van rechts is niet L. Coenen uit Haelen maar Louis Reijnen uit Haelen.”

Van dhr. Jan Hobus ontvingen we de volgende reactie:

“De naam met het vraagteken, P. Moonen Roggel, moet zijn Dhr. Damen Roermond. Hij was een vriend van mijn vader en imker.”

Hartelijk dank voor deze reacties.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven