Cadeautip

Nog op zoek naar een leuk sinterklaas- of kerstcadeautje voor opa, oma, pap of mam!
Dan is de heemkundekalender 2024  of het boek “Straatbeelden in Roggel” misschien wel een idee.

De kalender is te koop bij de volgende  adressen:

Top1Toys Coenen (Molenweg);
Vlienz Raadhuisstraat (geopend zaterdags 10-15 u.);
Afhaalpunt “Oppe Heijbloom”
Museumboerderij “De Leimskoel” (dinsdagochtend 10-12 u.)                                         
Heemkundelokaal  in La Rochelle (dinsdagochtend 10 -12 u.)

De prijs is € 5,-. Belangstellenden kunnen ook € 5.- overmaken op rekeningnummer NL 21RABO 0144207443 t.n.v. Heemkundevereniging Roggel o.v.v kalender 2024 met uw naam en adres. U krijgt hem dan in Roggel en aangrenzende dorpen binnen 14 dagen thuis bezorgd. Voor bestellingen buiten de gemeente moeten we helaas € 4, — porto extra rekenen.

Nog interesse in het boek “Straatbeelden van Roggel vroeger en nu” uit 2017 ? We hebben nog een tiental exemplaren liggen.  Mail even naar secretariaat@heemkunderoggel.nl en dan zorgen we dat u voor €12, —
(exclusief eventuele verzendkosten) in het bezit komt van dit boek.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven