Bestellen kalender 2018 of fotoboek

Beiden zijn zeker de moeite waard om in huis te hebben of aan iemand cadeau te doen. De kalender is te koop bij bakkerij Christine,  Pater van Donstraat 3 Heibloem en eveneens bij boekhandel Thea, Dorpstraat 13a te Roggel voor €4,00. U kunt hem ook per post toegezonden krijgen voor €7,00 door dit bedrag over te maken naar NL21 RABO 0144207443 met vermelding van naam en volledig adres. Ook het fotoboek “Straatbeelden uit Roggel van vroeger en nu”  met 100 blz. foto’s is op de bovengenoemde adressen nog te koop voor €16,00 en kan voor €20,00 per post bezorgd worden op de bovengenoemde wijze.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven