Verhalen over vroeger. Lezing door J Henkens 15 feb.

Lezing op donderdag 15 februari 2018 om 20.00 u. bij Heemkundevereniging Roggel.
Spreker :      de heer Jules Henkens uit Stramproy.
Onderwerp: “Verhalen van vroeger”.

De heer Henkens is geboren te Hunsel in een onderwijsfamilie. Hij is vele jaren als  ambtenaar werkzaam geweest in de gemeente Weert. Hij is een ras verhalenverteller en geeft graag lezingen over de belevenissen uit zijn jeugd jaren.
Die herinneringen aan vroeger tijden wil hij samen met ons delen.
Gebeurtenissen, iets wat hij zelf heeft meegemaakt of wat hem is verteld, bijzonderheden van personen, voorvallen, omgeving of voorwerpen worden op humorvolle wijze voor ons in het dialect ten gehore gebracht.
Heeft u zin in een gezellig avondje terugkijken op de tijd van weleer?

U bent van harte welkom in ons lokaal aan de Schipperstraat 6 bij fysio Tullemans. Ingang keldertrap aan de achterzijde. Entree gratis.

 

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven