Lezing over Nieuw-Guinea

A.s. donderdag 17-10 zal dhr Jan Vossen uit Ospel een lezing verzorgen over Nederlands Nieuw-Guinea. Tot 1962 maakte dit gedeelte van Nieuw-Guinea deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden. Dhr. Vossen, die in 1962 één van de bijna 10.000 militairen was die naar dit rijksdeel werden gestuurd,  zal aan de hand van foto’s en filmpjes u meer laten zien van dit land en zijn bewoners en ook vertellen hoe dit rijksdeel (onder meer door grote internationale druk) Indonesisch werd.

De avond begint om 20.00 u. in het lokaal van de heemkundevereniging Roggel: de kelder bij Fysio Tullemans, Schipperstraat 6 in Roggel. Toegang gratis.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven