In memoriam Flup Vullers

Helaas kregen we voor de derde keer in korte tijd te horen dat één van onze leden is overleden:
Flup Vullers.

Flup was binnen onze vereniging “de bouwvakker”. Hij heeft aan onze museumboederij de Leimskoel menig onderhoudswerkje verricht. Of het nu een drempel, een putrand of het plaatsen van een nieuw kozijn was, als de troffel eraan te pas kwam was het werk voor Flup. Hij deed dit altijd met veel plezier.  Dat plezier in werken was trouwens altijd en overal zichtbaar. Altijd goed gehumeurd bezig zijn, het liefst buiten, was kenmerkend voor Flup. Zo heeft hij menig uurtje in de heemtuin tegenover de boerderij geschoffeld en de grasrandjes bijgewerkt. Het moest er altijd perfect uitzien en even pauzeren met een kop koffie hoorde erbij, maar niet te lang.  “Hoppa, aan het werk” hoorde men dan, als teken dat de pauze lang genoeg geweest was.

Ook in de kelder  was hij vaak aanwezig. Hij sloeg geen vergadering of lezing over.
En dan niet te vergeten de verkoop van de kalenders. Toen we opperden om de verkoop niet meer deur aan deur te doen, was dat niet aan Flup besteed: het was veel te leuk om de kalender persoonlijk aan te bieden aan “zijn klanten” en  een praatje te maken. Dit deed hij dan ook ieder jaar weer met veel plezier.

We zullen hem missen, zijn vakmanschap en zijn positieve kijk op veel zaken.

Zijn vrouw Lisa wensen we heel veel sterkte met dit verlies, want voor haar zal het gemis  nog vele malen groter zijn.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven