Heemkundekalender te koop

Heemkundevereniging Roggel heeft ook dit jaar weer een mooie kalender uitgegeven met foto’s uit Roggels verleden.  Door de Corona maatregelen en omdat veel van onze leden toch tot  de risicogroep horen, is de kalender dit jaar niet huis aan huis aangeboden. De kalender kan echter ook besteld worden door € 5, — over te maken op rekeningnummer NL 21RABO 0144207443  t.n.v Heemkundevereniging Roggel o.v.v  kalender 2021 met uw  naam, en adres. U krijgt hem dan in Roggel en aangrenzende dorpen binnen 14 dagen  thuis bezorgd. Voor bestellingen buiten deze dorpen moeten we echter € 4,– extra vragen i.v..m. de portokosten. De kalender is ook voor € 5,–  te koop bij Boekhandel Thea, bakkerij Christien en bij Vlienz.

Deel bericht:

Kalender 2022