Heemkundekalender te koop

Heemkundevereniging Roggel heeft ook dit jaar weer een mooie kalender uitgegeven met foto’s uit Roggels verleden.  Door de Corona maatregelen en omdat veel van onze leden toch tot  de risicogroep horen, is de kalender dit jaar niet huis aan huis aangeboden. De kalender kan echter ook besteld worden door € 5, — over te maken op rekeningnummer NL 21RABO 0144207443  t.n.v Heemkundevereniging Roggel o.v.v  kalender 2021 met uw  naam, en adres. U krijgt hem dan in Roggel en aangrenzende dorpen binnen 14 dagen  thuis bezorgd. Voor bestellingen buiten deze dorpen moeten we echter € 4,– extra vragen i.v..m. de portokosten. De kalender is ook voor € 5,–  te koop bij Boekhandel Thea, bakkerij Christien en bij Vlienz.

Deel bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Kalender 2022

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar top