Foto-expositie 30 jaar Heemkundevereniging Roggel

Ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan nodigt de Heemkundevereniging Roggel eenieder uit om de fototentoonstelling te bezoeken , die op zaterdag 23 september en zondag 24 september in het gemeenschapshuis “La Rochelle” wordt gehouden.

Het thema luidt : “Straatbeelden in Roggel vroeger en nu”.

De openingstijden in La Rochelle zijn zaterdag van: 13.30 u. – 17.00 u. en zondag van 13.00 u. – 17.00 u. De toegang is gratis.

De expositie geeft een beeld van de straten en bebouwing van vroeger en nu in Roggel.

Dertig jaar lang was het verzamelen van oude foto’s een van onze activiteiten.

Dit is nu een gepast moment om u te laten meegenieten van een aantal van die foto’s in een  speciaal hiervoor samengesteld fotoboek met dezelfde titel als de expositie.

Dit boek kan ter plaatse tijdens uw bezoek gekocht worden voor de prijs van € 16,–

Deze uitgave is eenmalig en nabestellen is dus helaas niet mogelijk.

Op deze middagen kan men ook , indien gewenst, een oude film van Roggel bekijken.

Om U ook in de toekomst oude foto’s uit Roggels verleden te kunnen blijven aanbieden, hebben wij echter uw hulp nodig. Neem daarom uw oude foto’s op deze dagen mee en laat ze ter plaatse door ons inscannen.

Ook rolstoelgebruikers zijn van harte welkom.

We hopen U op een van deze dagen te mogen begroeten .

 

Heemkundevereniging Roggel

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven