Heemkundekalender 2022 te koop

De kalender voor 2022 van de Heemkundevereniging Roggel is klaar. Net zo als vorig jaar zal er niet deur-aan-deur verkocht worden (enkele uitzonderingen daargelaten). De kalender is vanaf 15 oktober te koop bij de bekende adressen:

Kantoorboekhandel Thea (Dorpsstraat);
Vlienz (Raadhuisstraat);
Bakkerij Christine (Heibloem).

De prijs is € 5,-. Belangstellenden kunnen ook € 5.- overmaken op rekeningnummer NL 21RABO 0144207443 t.n.v. Heemkundevereniging Roggel o.v.v kalender 2022 met uw naam en adres. U krijgt hem dan in Roggel en aangrenzende dorpen binnen 14 dagen thuis bezorgd. Er zijn voor de verzamelaars ook nog exemplaren van 2021 te bestellen. Voor bestellingen buiten de gemeente moeten we helaas € 4, — porto extra rekenen.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven