In memoriam Jan Mevissen

Wij ontvingen het droevige bericht, dat Jan Mevissen op
19 oktober is overleden.

Jan was 10 jaar lid van onze vereniging.

Hij was binnen onze vereniging vooral actief op de boerderij. Hij heeft daar menig klusje geklaard.
Jan viel vooral op door zijn altijd goede humeur en zijn mooie verhalen over vroeger. Hij was altijd goed geluimd en droeg  daardoor altijd bij aan een fijne sfeer binnen onze club. Toen zijn fysieke gesteldheid het werken op onze museumboerderij niet meer zo toeliet, kwam hij nog vaak op de dinsdagochtend gezellig een kopje koffie meedrinken. Dat werd door iedereen zeer gewaardeerd.

Ook op de vergaderingen/contactavonden was hij vaak aanwezig. Meestal in gezelschap van zijn vrouw Gerda.

We zullen Jan  gaan missen binnen onze vereniging, maar nog erger zal het gemis zijn voor zijn vrouw Gerda  en zijn zoon Gert-Jan.  Wij wensen hun dan ook heel veel sterkte met het verwerken van dit groot verlies.

 

Bestuur Heemkundevereniging Roggel.

Deel bericht:

Kalender

Heemkundevereniging Roggel geeft ook dit jaar weer een mooie kalender uit met foto’s uit Roggels verleden. De kalender kost slechts €5,-, wacht niet te lang want de oplage is beperkt.

We zijn altijd op zoek

Heeft u nog oude foto’s die betrekking hebben op Roggel? Wij ontvangen deze graag. Bent u niet zo handig met de computer neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Lid worden

Iedereen kan lid worden van de heemkundevereniging of zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan bij één van de bestuursleden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 20,-.
Scroll naar boven